Kalau nak cari yang sempurna, bukan disini. Pergilah cipta satu watak dan jadikan watak itu sesempurna yang kau inginkan. Aku, kau dan mereka tak sempurna di mata Tuhan. Ingat tu.

Wednesday, 31 December 2014

31.12.2014


Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah, hari terakhir untuk tahun 2014 ni aku dapat meluangkan masa dengan kawan-kawan aku masa kerja dekat tol dulu.

Paling penting, iolls dapat tengok Terbaik Dari Langit wokeyyyyyy hahahah memang wajib tengok okay cerita tu!

Last minute plan nak ke SCM dengan dorang dan nasib baik semua free except my bby girl, Ria Lestari. Hahahaha okay malas ah nak taip panjang sebab nak balik kampung dah ni. So daaaa! Hehehe bye :)



























Thanks sudi baca entry kali ni. Muahh sikit! Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment