Kalau nak cari yang sempurna, bukan disini. Pergilah cipta satu watak dan jadikan watak itu sesempurna yang kau inginkan. Aku, kau dan mereka tak sempurna di mata Tuhan. Ingat tu.

Saturday, 29 November 2014

Assalamualaikum w.b.t

Setelah sebulan, barulah aku rasa macam nak update blog. Kah! Dan, harini jugaklah aku akan balik ke Puncak Perdana. UiTM dihatiku ! Rasa malas tu memang ada ah. Paling malas bila aku nak angkut barang naik turun tangga sebab rumah aku tingkat 4.

Ko ghaseeee?!

Kira bersyukur ah gak en sebab last sem aku tingkat 5. Sekurangnya, this sem aku tingkat 4. Esok, bermulanya sem 2. Berdebar-debar jugaklah. Dupdap je jantung ni haaaa. Subject pun macam makin susah hahhaah. Takpe, usaha zaty. Chaiyokkkkk!

Harap dipermudahkan segala urusan. Amiin.
Thanks sudi baca entry kali ni. Muahh sikit! Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment