Kalau nak cari yang sempurna, bukan disini. Pergilah cipta satu watak dan jadikan watak itu sesempurna yang kau inginkan. Aku, kau dan mereka tak sempurna di mata Tuhan. Ingat tu.

Thursday, 8 August 2013

Selamat Hari Raya

Assalamualaikum,
Helloooooo people !
And...
Jeng jeng jeng !
Selamat Hari Raya Aidilfitri .
 Harini hari raya pertama.
Dan cuba teka? Aku still tak mandi lagi hahahaha -.-\
Anak dara yang sangat teruk >.<
Baju raya pun tak sentuh lagi.
Orang tak beraya kat rumah aku lagi dan aku pun tak beraya rumah orang lagi !

So, aku terjumpa gambar masa zaman-2 dulu punya raya.
Rasa nak gelak guling-2 hehe.
Nak tengok?
Kayyyy, ni gambar berani mati punya aku post.



Kalau hebat, cari aku weyh !
Gambar ni masa tahun 2010.
Masa Form 2 ah kiranya !
Time ni kat Kuala Kurau. Area kampung toknek ah  kiranya.
Then, zaman ni kira zaman baru nak 'buat facebook'
Zaman ni zaman 'ah lantak aku nak pakai apa'
ahahahahahaha xD
Mana yang aku nampak, tu aku pakai. 



Okayyy, ni gambaq full family belah mama!
Ada Maklong, mak lang, mak tam, mak teh dan mak cik.
Adik beradik mama semua perempuan haha.
Yang lain tu suami mak sedara aku and sepupu aku.
Yang ni zaman kegemilangan facebook.
Time ni tahun 2011. Form 3.


Act ada gambar lain, tapi.......
Tanak ah upload haha.


So, disini ada ucapan raya dari aku !

"Assalamualaikum !
Hmm, aku minta maaf jikalau pernah terkasar bahasa sehingga membuatkan korang terkecil hati. Tipu ahh kan kalau aku tak pernah buat salah kat korang. Aku mohon maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki di atas segala ketidakpuasan hati korang pada aku.
Semua orang tidak terkecuali dalam membuat kesalahan termasuklah aku ni haaa weyh !
Haaa lagi satu ! Halalkan makan minum aku yaa?
 Emm emm, senang cerita macam ni lah !
Aku mohon maaf di atas segala-galanya! Maaf zahir batin yaa? Eheeee..
Dan, Selamat Hari Raya Aidilfitri !"

Terima kasih kepada mereka yang ucap selamat hari raya dari twitter, Fb, wechat and text !
Heeee, jasamu akan dikenang. hahahaha
                                                                                                                              Love, Zaty Hanani.

Assalamualaikum !




Thanks sudi baca entry kali ni. Muahh sikit! Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment